Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Citroën Professionals met 0% Financial lease.

Met jubileumvoordeel oplopend tot € 5.500
  • Actie, Sales
  • Reacties uitgeschakeld voor Citroën Professionals met 0% Financial lease.

Citroën, al 100 jaar de meest comfortabele partner voor professionals. We vieren dit met 5 jaar 0% financial lease op de nieuwe Berlingo VAN (International Van of the Year 2019). Op de Jumpy (Bestelauto van het jaar 2020) en Jumper vieren wij dit met 3 jaar 0% financial lease. Daarnaast profiteert u van een jubileumvoordeel oplopend tot €5.500 op de Citroën Jumper.

De Berlingo is bijvoorbeeld al sinds 1997 een groot succes bij ondernemers met kleine tot grote wagenparken, variërend van bakkers, loodgieters tot koeriers. De populariteit van alle 3 de modellen is te danken aan de goede rij-eigenschappen, betrouwbaarheid en ruim laadvermogen. Je rijdt in de bedrijfswagens alsof het een personenauto is. Voor starters en/of ondernemers in het MKB-segment wordt het nu wel heel aantrekkelijk om over te stappen. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom aan Kon. Julianalaan 1 in Katwijk. Onze verkoopadviseur kan u vrijblijvend een passend voorstel maken naar uw wensen.

Back to top