Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Wij blijven tijdens lockdown geopend.

Haal en breng service ook mogelijk
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Wij blijven tijdens lockdown geopend.

Het zal u niet ontgaan zijn dat er vanuit de overheid extra nieuwe maatregelen zijn getroffen om het Corona-virus in te dammen. Onze vestigingen blijven open voor Onderhoud, APK, Verkoop, Schadeherstel en Onderdelen. (Verkoopafdeling is open op afspraak) Heeft u toch vragen? .. bel gerust.

Geopende vestigingen:
De Jong Autobedrijf Katwijk
ASN Autoschade Dijksman de Jong Katwijk
Shell brandstofstation (incl. wasstraat/wasboxen) met Eet&Gerei

Meer informatie over onze maatregelen
Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande voorzorgsmaatregelen:

  • Bent u verkouden, heeft u last van een droge hoest en/of heeft u koorts? Dan vragen wij u de afspraak te verplaatsen naar een andere datum.
  • Tijdens uw bezoek is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij hebben desinfecterende middelen beschikbaar aan de balie.
  • Wilt u ons eerst bellen/mailen voor het inplannen van uw bezoek aan de werkplaats .. zo kunnen wij de bezoekers spreiden over de dag om drukte te vermijden aan de balie.
  • Wilt u de auto liever niet brengen? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we kosteloos haal en breng service aan.
  • Tijdens uw bezoek vragen we u om fysiek contact te vermijden. Zo zullen we meer afstand bewaren en u contactloos begroeten. Daarnaast vragen we u om zoveel mogelijk per pin te betalen in plaats van contant geld.
  • Heeft u autoschade opgelopen en wilt u alvast een schatting hebben? Het is mogelijk om ons de gegevens met foto’s te sturen van de schade en deze te mailen naar schade@dijksman-dejong.nl. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afwikkeling.
  • Onze showroom is open op afspraak. Proefritten, taxaties en afleveringen kunnen we inplannen op een geschikt tijdstip, waarbij we uiteraard ons aan de laatste RIVM-richtlijnen houden … Bel gerust ons verkoopteam (071-4028554 optie 3) of mail verkoop.katwijk@dejongsautobedrijven.nl voor meer informatie.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Mochten er wijzigingen zijn zullen wij onze bedrijfsvoering hierop aanpassen.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien u graag in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

De Jong Autobedrijf Katwijk
ASN Autoschade Dijksman de Jong
Shell de Jong

Back to top