Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Corona update: Wij blijven open

Haal en breng service ook mogelijk

Het zal u niet ontgaan zijn dat er vanuit de overheid extra maatregelen zijn getroffen om het Corona-virus in te dammen. Onze vestiging blijft echter open voor verkoop, onderhoud en onderdelen. Ook kunt u nog steeds terecht bij ons schadeherstelbedrijf ASN Autoschade Dijksman de Jong en het Shell brandstofstation met Eet&Gerei.

Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande voorzorgsmaatregelen:

  • Bent u verkouden, heeft u last van een droge hoest en/of heeft u koorts? Dan vragen wij u de afspraak te verplaatsen naar een andere datum.
  • Wilt u de auto liever niet brengen? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we kosteloos haal en breng service aan.
  • Tijdens uw bezoek vragen we u om fysiek contact te vermijden. Zo zullen we meer afstand bewaren en u contactloos begroeten. Daarnaast vragen we u om zoveel mogelijk per pin te betalen in plaats van contant geld.
  • Heeft u autoschade opgelopen en wilt u alvast een schatting hebben? Het is mogelijk om ons de gegevens met foto’s te sturen van de schade en deze te mailen naar schade@dijksman-dejong.nl. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afwikkeling.
  • Uiteraard blijven proefritten mogelijk. Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne en nemen we allerlei voorzorgmaatregelingen; zoals desinfecterende middelen.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Mochten er wijzigingen zijn zullen wij onze bedrijfsvoering hierop aanpassen.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien u graag in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

De Jong Autobedrijf Katwijk
ASN Autoschade Dijksman de Jong
Shell de Jong

Back to top