Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

GRATIS BANDENCHECK | 4 HALEN = 3 BETALEN

Profiteer in oktober van hoge kortingen op nieuwe banden
  • Actie, Aftersales
  • Reacties uitgeschakeld voor GRATIS BANDENCHECK | 4 HALEN = 3 BETALEN

Het juiste bandenprofiel in de winter is van groot belang. Wettelijk mag u niet rondrijden met een profieldiepte minder dan 1,6mm. Maar tijdens slechte weersomstandigheden adviseren wij om banden al rond de 2,5mm te vervangen. Bij nieuwe zomerbanden is het gemiddelde profiel ongeveer 7,5mm.

BANDENCHECK | 4 HALEN = 3 BETALEN
Deze maand bent u bij De Jong aan het juiste adres voor nieuwe banden, want in oktober kunt u uw banden geheel vrijblijvend laten nakijken tijdens de bandencheck. Laat u tijdens deze controle goed adviseren over zomerbanden, 4-seizoenenbanden of winterbanden. Bent u toe aan nieuwe banden? Dan kunt u profiteren van hoge kortingen. Als blijkt dat uw banden na de bandencheck toe zijn aan vervanging, dan krijgt u de nieuwe banden nu extra voordelig: de vierde band is namelijk gratis! Als er maar twee banden vervangen moeten worden, dan krijgt u de tweede band voor de helft van de prijs.

SAFETY CHECK €19,95
Voor nog meer zekerheid kunt u de gratis bandencheck eenvoudig uitbreiden met de Safety Check. Voor slechts €19,95 wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd. U ontvangt vervolgens een rapport met aanbevelingen en mochten er noodzakelijke werkzaamheden zijn, dan wordt dat altijd in overleg met u afgestemd. De Safety Check is voor MyCitroën Card en MyPeugeot Card houders gratis!

Back to top